Evolutie van het merk is een duurzame investering in de toekomst.

Het bedrijf SCHIESSER

SCHIESSER. Natürlich. Zeitgeist. Seit 1875.

Een samengaan van ideeën, technologie en gevoelens die via hedendaagse, sprekende producten de tijd overstijgen. Verleden, heden en toekomst versmelten tot een duidelijk herkenbaar geheel.

Schiesser bestaat al meer dan 140 jaar en werd in die tijd met talrijke economische en maatschappelijke veranderingen geconfronteerd. Door permanente verdere ontwikkeling en een offensieve aanpak van telkens nieuwe uitdagingen kan een bedrijf zich generaties lang aan de top van een markt handhaven en de weg naar een veelbelovende toekomst effenen. Een visie die Jacques Schiesser waarschijnlijk had toen hij in 1875 de negen handbediende rondbreimachines in Radolfzell monteerde: een product creëren dat de tijd trotseert, dat de mensen een stukje levenscultuur bijbrengt en waarvan de herkomst de toekomst voorbereidt, ook in tijden waarin gevestigde normen steeds meer aan waarde inboeten.

 
  
De producten van Schiesser begeleiden mensen een leven lang. Zo is het merk allang een synoniem geworden voor kledingstukken die mensen gewoonweg het dierbaarst zijn. De cultklassiekers van Schiesser, de “Original” fijn- en dubbelribkwaliteit, maken modeliefhebbers over de hele wereld enthousiast en genieten een cultstatus. Producten die dankzij hun originaliteit en echtheid telkens weer en nog altijd fascineren.

Aan de ene kant heb je de traditie en aan de andere kant heb je de meer dynamische krachten zoals het hedendaagse, het moderne en het innovatieve. Deze waarden beleven wij dag na dag. Onveranderd sinds 1875.