Evolutie van het merk is een duurzame investering in de toekomst.

Het bedrijf SCHIESSER

meer dan 135 jaar stellen klanten hun vertrouwen in het merk SCHIESSER.

Een succesverhaal, dat zich doorheen alle maatschappelijke veranderingen en economische uitdagingen, baseert op tijdloze waarden zoals kwaliteit en natuurlijkheid alsook op innovatiekracht en flexibiliteit. Wat in het verleden geldig was, zal dat pas echt in de toekomst zijn. Deze claim wordt door het merk in enkele krachtwoorden samengevat:

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875.

De nieuwe SCHIESSER is een merk van deze tijd, dat trouw blijft aan zijn roots maar tegelijkertijd nieuwe, toekomstgerichte waarden creëert. Producten die de tijdgeest uitdragen en een emotionele wereld van beelden richten zich tot de veeleisende klanten van vandaag en morgen. De boodschap is ongecompliceerd, duidelijk en direct. Vorm en inhoud van de nieuwe Schiesser vormen een harmonische eenheid.

Het logo is onze collectie en staat voor de nieuwe richting van het merk: aandacht op het essentiële en op de individuele en emotionele krachten. 

SCHIESSER, de marktleider onder de Duitse ondergoedspecialisten, begrijpt hoe het producten voor dames, heren en kinderen moet creëren die in uiteenlopende behoeftes voorzien. De uitstekende kwaliteit, ook in de verwerking, wordt wereldwijd door jong en oud gewaardeerd. SCHIESSER-producten vergezellen mensen hun leven lang. Zo staat het merk synoniem voor elk kledingstuk dat letterlijk het dichtst bij de mensen staat. 

Het “nieuwe SCHIESSER” is een consequente volgende stap in de ontwikkeling van het merk en een vastberaden mijlpaal op de weg naar een veelbelovende toekomst. Daarbij is moderniteit en een vooruitziende blik van het bedrijf geen doel op zichzelf, maar het resultaat van onze volgroeide kracht en deskundigheid.